2023/12/07

Helikopterflug til Grand Canyon

Nem og bekvem tur
Der er ganske langt til Grand Canyon når man tager af sted fra Las Vegas. Den letteste måde at opleve denne verdenskulturarv som Grand Canyon er, er at booke en helikoptertur. Her finder du de bedste priser på disse populære ture. Der indgår en landing nede i Grand Canyon med picnic og I bliver hentet på jeres hotel. Flyveturen går til Grand Canyons venstre kant og over seværdigheder som Lake Mead og Hoover Dam. Turen tager oftest fire timer i alt, men der findes også nogle længere Grand Canyon-ture at vælge imellem.

Pris
Turene koster fra $300 + brændsel-/administrationsgebyr. Der er ture hvor man flyver hjem ved solnedgang og får dermed mulighed for at opleve Las Vegas Strip når den er smukkest.

Liste over alle helikopterture med priser og detaljeret information, stort udbud!

 

helicopter tour las vegas to Grand Canyon

Grand Canyon – helikoptertur på den amerikanske måde

Rejsendes anmeldelser:
Varaktighet: ca 3 timer 30 minutter
Info:  Der er afgang fra Las Vegas Airport på denne spændende helikoptertur til Grand Canyon. Turen tager 45 minutter hver vej, og du lander dybt nede i kløften, hvor du nyder en picnic med champagne, hvorefter I flyver lavt henover den berømte Las Vegas Strips neonlys på vej hjem. Grand Canyon All American-helikopterturen er en halvdagstur, så du får også mulighed for at opleve Las Vegas og Nevada på egen hånd. For mere info, priser og booking.

Ultimate Grand Canyon 4-in-1 Helicopter Tour

Den ultimative 4-i-1 helikoptertur til Grand Canyon

Rejsendes anmeldelser:
Varaktighet: ca 6 timer 30 minutter
Info:Tag med på den ultimative tur til Grand Canyon! Du flyver fra Las Vegas til Grand Canyon i helikopter, sejler på Colorado-floden og tilbringer noget tid på den vestlige kant af kløften. Du kan også vælge at gå en tur på Grand Canyon Skywalk, hvor du kan nyde panoramaudsigten i 360 grader. For mere info, priser og booking.

Grand Canyon West Rim Deluxe Sunset Helicopter Tour

Solnedgang og luksus-helikoptertur til Grand Canyons vestlige kant

Rejsendes anmeldelser:
Varaktighet: ca 3 timer 30 minutter
Info: Der er afgang fra Las Vegas på en magisk helikoptertur til Grand Canyon, hvor du kan nyde solnedgangen. Denne dejlige tur tager 45 minutter hver vej. Du lander ved Gran Canyon, hvor du nyder en picnic med champagne, mens du ser farverne skifte, når solen går ned. På vej hjem flyver du lavt henover den berømte neonbelyste Las Vegas Strip. For mere info, priser og booking.

Foto

Grand Canyon helicopter tours Helicopter in Grand Canyon Helicopter landing deep in Grand Canyon
Hoover dam tour Grand Canyon Las Vegas Grand Canyon helicopter Las Vegas Strip

Beretninger fra helikopterturene til Grand Canyon

Leif, december

Jeg havde lang tid inden rejsen bestemt mig for at flyve med helikopter over Grand Canyon. Jeg fik Ola med mig, mens Christine og Ryan bakkede ud. Vi bookede alt inden rejsen, så det var bare at vente på limousinen som hentede os ved vores hotel i Las Vegas. En rejse som var hver eneste cent værd. Først gik flyveturen over Hoover Dam, en stor dæmning ikke langt fra Las Vegas, derefter fortsatte turen en halv time før vi så dette naturfænomen tone frem. Man kunne hele tiden se Colorado River under os.

Vi landede i bunden af Grand Canyon med Coloradofloden ved siden af, der fik vi lidt frokost med champagne! Efter cirka en halv time fortsatte vi rejsen hjem mod Las Vegas. Hele turen tog næsten fire timer.

Om aftenen vandrede vi rundt mellem hotellerne på Las Vegas Strip.

David og Carina, Juli

I dag har vi oplevet vores bryllupsgave at flyve helikopter over Grand Canyon – skønt! Den gave takker vi for! Ingen af os havde fløjet i en helikopter inden, så alene det var spændende! Endnu engang var det en supervarm dag, lige på grænsen til at de kan flyve. Trods aircondition i helikopteren tærer varmen på energien, og Louise følte sig ret flad da vi om eftermiddagen kom tilbage til Las Vegas. Planen var at gå ud om aftenen, men der var ikke energi til det. Dog var der ingen tårer over dette.