2023/12/07

Eventyr i Grand Canyon

Vandring
Der er et stort antal forskellige eventyr som man kan opleve i Grand Canyon for den som vil bruge lidt mere tid der. Der er muligheder for vandringer ned i Grand Canyon og derefter op igen. Det bedste tidspunkt om året for at vandre i Grand Canyon er lige inden sommerheden om foråret eller i starten af efteråret. Vandringer kan gøres på den nordlige (lidt mere afslappet) eller den sydlige kant, som er den mest populære. Vandringer fra toppen til bunden og tilbage skal altid gøres på mindst to dage! Normalvis sover man i en hytte eller et telt nær Colorado River. For jer som vil foretage et større eventyr anbefaler vi at I besøger Grand Canyons officielle hjemmeside (nps.gov) og læser under ”Plan your visit”.

Endagsprojekt
Vil I opleve Grand Canyon med et eventyr som kan foretages på én dag, så tjek turene nedenfor. Rafting i Grand Canyon er en raftingudflugt som mange raftingentusiaster drømmer om at gøre engang. For at komme ned til floden flyver man med helikopter.

 

Grand Canyon Rafting Trip from Las Vegas

Grand Canyon rafting fra Las Vegas

Vurdering:
Varighed: ca 15 timmar
Info: Gør dig klar til dit livs eventyr! Her venter rafting ned af den mægtige Coloradoflod langs Grand Canyons stejle klipper. Der indgår også en helikoptertur ned af Grand Canyons kant. For rafting eksklusive transport fra Las Vegas, tryk herFor mere info, pris og booking.