2023/12/07

Bus till Grand Canyon

Bus er den billigste måde at kommet il Grand Canyon på fra Las Vegas. Det er også et godt alternativ for dem som vil have lidt mere tid til at udforske Grand Canyon. Busturene afgår tidligt om morgenen og returnerer om aftenen. Der er flere tilbud at vælge imellem, blandt andet Grand Canyon Skywalk og at tage en helikopter ned i bunden for en bådtur. Disse tilvalg sælges billigere ved booking end på stedet.

Grand Canyon and Hoover Dam Day Trip from Las Vegas

Dagsresa till Grand Canyon och Hooverdammen från Las Vegas med Skywalk som tillval

Resenärers betyg:
Varaktighet: ca 12 timmar
Info: Tag motorvejen ud af Las Vegas, og tilbring dagen med en tur til Grand Canyon og Hoover Dam. På denne heldagstur får du fire timer ved Grand Canyon med mulighed for at gå på den populære Grand Canyon Skywalk, hvor du får en 360-graders panoramaudsigt.For mere info, priser og booking.

Grand Canyon West Rim Day Trip by Coach, Helicopter, Boat, Skywalk

Dagstur till västra Grand Canyon med buss, helikopter och båt

Resenärers betyg:
Varaktighet: ca 12 timmar
Info:  Denne tur foregår med bus, helikopter og båd og giver dig en oplevelsesrig heldagstur til Grand Canyon West Rim. Det en af de Las Vegas-tur, du ikke må gå glip af! Du flyver i helikopter ned i Grand Canyon, sejler ned ad Colorado-floden, gør ophold på Hualapai Ranch til et cowboy-måltid, og tager en naturskøn køretur langs Grand Canyon vestlige kant efter frokost. For mere info, priser og booking.

Grand Canyon south bus tour

Busstur till Grand Canyons södra kant med IMAX-filmvisning som tillval

Resenärers betyg:
Varaktighet: ca 15 timmar
Info: Sätt dig ner och slappna av medan bussföraren kör dig på en tur med reseskildring. Turen tar dig från Las Vegas till den södra kanten av Grand Canyon. Du kan uppgradera resan så att det ingår rabatterade biljetter till den otroliga IMAX-dokumentären av Grand Canyon, som visas på National Geographics besökscentrum. For mere info, priser og booking.

Foto

Bus To Grand Canyon From Las Vegas    Grand Canyon Skywalk Boat Colorado River Grand Canyon