2023/12/07

Fly til Grand Canyon

Flytourer
Det er hurtigst at kommet til Grand Canyon fra Las Vegas ved at flyve. Der er mange meget fine udflugter at vælge. Fordelene er blandt andet at man har flere timer til at udforske Grand Canyon og får set alt fra luften. Takket være flyveturene er det intet problem at vælge den nordlige eller sydlige kant som er længere væk. Vores favorit er flyveturen til den nordlige del af Grand Canyon, så kommer man nemlig væk fra de store turistmasser og får set en smuk del af Grand Canyon som få besøger.

Deluxe Grand Canyon South Rim Airplane Tour

Deluxe flyvning over den sydlige Grand Canyon

Vurdering:
Varighed: ca 7 timer
Info: Dit eventyr fra Las Vegas med flere perspektiver begynder med en luksus flyvetur til Grand Canyon South Rim på et eksklusivt fly. I Grand Canyon har du tid til at vandre igennem nationalparken og nyde den fantastiske udsigt. Opgrader og tilføj også en 25-minutters helikoptertur over Grand Canyon. Mere info, bookinger og priser.

Grand Canyon West Rim Air and Ground Day Trip from Las Vegas with Helicopter and Boat Ride

Grand Canyon West Rim Air and Ground Day Trip fra Las Vegas med helikopter og bådtur.

Vurdering:
Varighed: ca 6 timer
Info: Flybilletter til West Grand Canyon fra Las Vegas, og vælg skywalk og helikopter ved reservation hvis du ønsker det. Besøg Eagle Point og Guano Point, som er smukke livssyn. Hvis du har valgt at helikopteren du lander ned i Grand Canyon, mere end 1.000 meter under kanten.  Mere info, bookinger og priser.